VAGHEGGI NEW REHYDRA HYDRATING CLEANSING MILK 200ml

The Availability Of : TAK
165.61 222.00 -25%
Lowest price in the last 30 days:
155.04
By the end of the promotion left :
The loyalty program is only available for logged in customers.
Kolor/Wzór
opak
Zamówienie telefoniczne: +48 695 140 214 Leave your phone
Shipping within : 48 hours
Shipping price :
The Lack Of

VAGHEGGI NEW REHYDRA HYDRATING CLEANSING MILK 200ml

Parameters :

Woda, palmitynian 2-etyloheksylu, gliceryna, monostearynian gliceryny, trigliceryd kaprylowo-kaprynowy*, potas, fosforan cetylu, Tri-C14-15 Alkyl Citrate, alkohol cetylowy, masło z masłosza parka (Shea), alantoina, octan tokoferylu, Ethyl Ximenynate, pantenol, Biosaccharide Gum-1 (fukożel), hialuronian sodu, dimetykon, perfumy (substancja zapachowa), karbomer, Disodium EDTA, mocznik imidazolidinylu, glikol propylenowy, dehydrooctan sodu, wodorotlenek sodu, bronopol (2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol), linalol, BHA, BHT, kwas cytrynowy, galusan propylowy

Vagheggi rewolucjonizuje tradycję kosmetyków naturalnych, wykorzystując najnowocześniejsze technologie laboratoryjne i analizy. Produkty te są wyjątkowe, oparte na precyzyjnej selekcji surowców ze względu na ich pochodzenie geograficzne, zawartość składników aktywnych, sezonowość i metodę zbioru. Proces ten obejmuje staranne badania, selekcję i przetwarzanie, co sprawia, że ​​kosmetyki

Vagheggi są niestandardowe i indywidualnie dopasowane do potrzeb skóry, wykorzystując synergiczne działanie ich aktywnych składników.

Vagheggi od początku swojej działalności, już w 1975 roku, postawiło na zielone podejście, wykorzystując elementy i właściwości pochodzące z natury do badań i opracowania produktów do pielęgnacji twarzy i ciała. Wykorzystuje ponad 300 surowców, w tym ekstrakty roślinne, olejki eteryczne, oraz cząsteczki z kwiatów, roślin, alg i minerałów.

There is currently no comments or ratings for this product.

Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :